HTML

Hitel

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Van aki még kap lakáshitelt?

2009.02.28. 13:23 Jean Reno

Januárban tovább csökkent a háztartások új lakáshitel szerződéseinek értéke, elsősorban a svájci frank lakáshitelek jelentős visszaesése miatt, az átlagos hiteldíj mutatók (THM) pedig minden devizanemben emelkedtek - közölte a Magyar Nemzeti Bank pénteken.
Az euró lakáshitel szerződések növekedése megállt januárban, és az előző hónaphoz képest kismértékben csökkent a forintban kötött új szerződések értéke is.

A szabad felhasználású jelzáloghitelek esetében mind az euró, mind a svájci frank új szerződések összege csökkent. December óta teljes egészében eltűntek a piacról a svájci frank személyi hitelek, és a forint személyi hitelek új szerződéses állománya is csökkent. Az euró személyi hitelek állománya továbbra is elhanyagolható nagyságú.

A vállalati hitelek kamatai a legtöbb hiteltípus esetén csökkentek, az új szerződések összege nem változott jelentősen decemberhez képest.

Mind a háztartások, mind a vállalatok esetében csökkent a forint- és euró betétek új szerződéseinek értéke és az átlagos kamatláb is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ahitel.blog.hu/api/trackback/id/tr85971474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása