HTML

Hitel csalók

2009.02.21. 10:58 Jean Reno

Csalók ígértek hiteleket ózdi embereknek és elkérték irataikat. A károsultak pénzt nem láttak, csak a törlesztési értesítés érkezett meg címükre. 

A csalók három ózdi nőtől kérték el az irataikat azzal az ígérettel, hogy segítenek részükre személyi kölcsönt intézni. Ennek fejében csak annyit kértek, hogy a hitelből különböző összegeket kaphassanak. A csalók végül azt mondták, hogy nem sikerült hitelt szerezni.

Ezt követően néhány hónap múlva a sértettek banki fizetési felszólításokat kaptak, miszerint hiteltörlesztési kötelezettségüknek nem tettek eleget. A gyanúsítottak különböző ózdi műszaki és bútorüzletekben használták fel a kölcsönkért iratokat, ahol áruvásárlási gyorskölcsönöket igényeltek azok segítségével.

A két gyanúsított két pénzintézetet károsított meg tevékenységével, az egyik baknak több mint 400 000 forint, a másiknak pedig több mint 100 000 forint anyagi kárt okoztak – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ahitel.blog.hu/api/trackback/id/tr26956217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása